Over de vereniging 

Ons doel is de instandhouding en verbetering van het Appenzeller Sennenhondenras en de bevordering van de gezondheid en het welzijn van de tot het Appenzeller Sennenhondenras behorende honden.

Wij willen dit doel onder meer bereiken door:

En overigens door – zowel nationaal als internationaal – al datgene te doen of te laten verrichten wat naar het oordeel van haar bestuur noodzakelijk, nuttig of gewenst is.

Vrijwilliger worden?

Wil je vrijwilliger worden van de vereniging, heb je ideeën voor verenigingsactiviteiten of misschien wil je wel zitting nemen in het bestuur of in een commissie, dan roepen we je op om dit door te geven via het contact formulier. 

HET BESTUUR

Hans Jongedijk

 

– Voorzitter – 

 

Geraldine Hoekstra

 

– Penningmeester-

 

Ietje Lodders-Brokken

 

– Secretaris –

Anneliese 

 van Buel  

 

– Bestuurslid –

Ton Willigers

– Bestuurslid –

De commissaris

 

Het bestuur heeft Ellen Jongedijk als Commissaris van de vereniging benoemd.


Ellen is daarmee het eerste aanspreekpunt voor onze vereniging wanneer je vragen hebt over het ras, over lid worden van de vereniging, over jouw Appenzeller of wanneer je een pup zou willen overwegen.


De meeste vragen kan zij beantwoorden, ze weet heel veel over de Appenzeller Sennenhond en onze vereniging. Mocht zij jouw vragen niet kunnen beantwoorden, zal ze je in contact brengen met degene die je verder kan helpen.


Ellen is bereikbaar op 0317-619046 of 06 22 88 00 25 Ellen Jongedijk

– Commissaris –